ILLUMINON

Scientia potentia est

Wie is Illuminon

Illuminon biedt hoogwaardige en relevante nascholingen aan. Ons motto is ‘Scientia potentia est’ oftwel kennis is macht. Illuminon verzorgt haar cursussen en bijeenkomsten in een aangename omgeving, door bekwame docenten en met een continue aansluiting naar de dagelijkse praktijk van de professional. Daarbij richt Illuminon zich in eerste instantie op zorgprofessionals uit de eerste en tweede lijn. Onze scholing kan op diverse locaties worden aangeboden, waaronder op onze hoofdvestiging in Rotterdam. Ook in-company trainingen zijn mogelijk.

Illuminon kan maatwerk nascholingen voor groepen op de eigen locatie of in de regio verzorgen. Het cursusaanbod is gevarieerd en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever worden de beoogde leerdoelen geformuleerd, geschikte docenten of sprekers benaderd, zaal en catering gereserveerd en accreditatie aangevraagd. Illuminon regelt alle voor u als opdrachtgever.

CERTIFICERING

Illuminon is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de
kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden
zijn daarmee vrijgesteld van BTW.

Docenten

Art Asrian

Art Asrian

Kaderhuisarts

Art Asrian is sinds 2015 door het College voor Huisartsen met BijzondereBekwaamheden als kaderhuisarts geregistreerd. Sinds 2014 heeft hij eeneigen huisartsenpraktijk binnen ‘Huisartsen Centrum Zuid’ in Terneuzen.In 2015 volgde hij een echografie opleiding voor de huisartsen. Hij is eigenaar van www.artofshoulder.nl

Hendrik van der Velde

Hendrik van der Velde

Master Manueeltherapeut

Van der Velde is een Master Manueeltherapeut en een Extended Scope Practitioner, met bijzondere interesse in de farmacologie bij fysiotherapie. Hij is auteur van het boek ‘Fysiotherapie en medicatie. Medicijngebruik en implicaties voor fysiotherapeutisch handelen’.

Frederick Lanszweert

Frederick Lanszweert

Schouderfysiotherapeut

Frederick Lanszweert heeft masterdiploma’s in de Revalidatie-wetenschappen/Kinesitherapie en Manuele Therapie (Universiteit Gent). Lanszweert is een expert op het gebied van schouderklachten,schouderdiagnostiek en echografie. Hij is vakinhoudelijk bestuurslid van het Schouder Netwerk Zeeland. Naast zijn werkzaamheden als een schouderfysiotherapeut, begeleidt hij masterstudenten aan deUniversiteit Gent en verzorgt enkele postacademische nascholingen. Hij islid van het ‘Ghent University Upper Limb Research Team’ en co-auteur vanhet boek ‘Shoulder Rehabilitation – a practical guide for the clinician’.

Asmar Al Hadithy

Asmar Al Hadithy

Ziekenhuisapotheker

Al Hadithy is een ziekenhuisapotheker en heeft een doctorsgraad in de farmacogenetica en de farmacologie. Hij is (co-)auteur van tientallen wetenschappelijke publicaties. Daarnaast is hij een bestuurder en een ondernemer.

Sietske Rozie

Sietske Rozie

Zij is radioloog, ondernemer en een veel gevraagd spreker en moderator op het gebied van medisch leiderschap, future skills, innovatie, digitalisering en AI. Zij is een verbinder en een discipline overstijgende denker. Sietske maakt voor Medisch Contact de podcast “Beter worden met Roos&Rozie” over HR en leiderschap in de zorg.

Egge van der Poel

Egge van der Poel

Hij is een bèta met een alfarandje (PhD in de experimentele deeltjesfysica bij CERN en een Bachelor als filosoof). Egge kan als geen ander vurig betogen waarom iedere organisatie met Big Data en AI aan de slag moet gaan. Hij zet zich in om het leervermogen in de zorg te vergroten en te versnellen, opdat we slimmer gebruikmaken van het nog niet benut potentieel aan data en het nog niet benut potentieel aan menselijk talent. Dat doet hij als zelfstandig Data Scientist, als Academic Director bij JADS en als Executive Professor bij TIAS. Hij is auteur van het boek Geheelmeesters.

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Hij is medisch psycholoog en gepromoveerd in de geneeskunde (kwaliteit van leven ná operatie slokdarmkanker). Met een passie voor wetenschap, statistiek, epidemiologie en modellen verdeelt hij zijn tijd als hands-on modelleur, trainer en consultant in verschillende werkvelden. Zo heeft hij meer dan 75 wetenschappers getraind in het maken van modellen. Ook schijft hij regelmatig over de zin en onzin van modellen en waarom modellen het begin zijn van een gesprek en niet het einde. Hij is auteur van het boek Van aardbeving tot zoönose: over de inzet van modellen voor beleid

Locatie

Bezoekadres
Parklaan 11
3016 BA Rotterdam

Email
Info@illuminon.nl

Telefoon
010 785 9777

Whatsapp
06 15 45 23 45

Informatie

Administratieve informatie

KVK 77157435
BTW NL860917976B0
IBAN NL94ABNA0104216832